Flødstrup, Kissendrup og Langtved Landsbyråd   

Flødstrup Sogn er et attraktivt sted at bo. Her er frisk luft, dejlig natur og et lille lokalsamfund, der kan tilbyde et mangfoldigt udbud af aktiviteter. Samtidig ligger sognet nær ved motorvej og togforbindelser fra Nyborg Station.

I Langtved er friskolen, sportsplads og forsamlingshus placeret. Langtved ligger centralt i cykelafstand uanset, hvor i sognet du bor. Der til kommer, at vi har en bus, der transporter børn og voksne til deres bestemmelse sted.

Fra Ullerslev er der god busforbindelse til både Nyborg og Odense, som har både gymnasium og handelsskole

Langtved Skytte Gymnastik og Idrætsforening er en velfungerende Idrætsforening med forskellige aktiviteter for både voksne og børn. Udover fodbold, Idræt på Tværs og gymnastik er der også mulighed for skydning, dart og en moderne udgave af en "husmoderforening" og et "Herrelaug".

Langtved forsamlingshus drives i dag af en forening, der nyder stor medlemsopbakning i Flødstrup Sogn.

Langtved forsamlingshuse er ikke blot fine velrenommerede selskabslokaler og bankospil, men også et kulturelt samlingspunkt i vores lokale samfund. Her holder den lokale Teaterforening og musikcafé også til. Musik caféens arrangementer trækker fulde huse med gæster langt uden for sognets grænser.


Links til lokale hjemmesider

www.langtved-og-omegn.dk

www.kissendrup.dk

www.langtvedforsamlingshus.dk


Kontaktpersoner

Flødstrup:  Niels Uffe Jørgensen. Mail: nuj@post9.tele.dk

Kissendrup:  Lise Fabricius Høgh Mail: lfh1702@gmail.com

Langtved: Bernt Nielsen.  Mail: mailtilbernt@gmail.com